La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 8’45 hores, ha desactivat l’Alerta del Pla d’Emergències per Accident en el Transport de Mercaderies Perilloses en Carretera i Ferrocarril de Catalunya (TRANSCAT), que s’havia activat arran de l’accident de trànsit succeït al quilòmetre 10 de la carretera C-55 direcció nord, al municipi d’Esparreguera, entre un camió petit carregat de bombones de butà i dos turismes.

Els vehicles implicats són un camió Nissan Atleon matrícula de l’estat espanyol que transportava bombones de butà i càmping gas, un seat inca matrícula de Barcelona i un peugeot 106 matrícula, també, de Barcelona. El conductor del peugeot 106, Antonio B.L., ha resultat ferit lleu amb policontusions i ha estat evacuat a l’Hospital General de Manresa.

El camió accidentat ha perdut la càrrega però cap de les bombones de gas ha fuitat. I, un cop retirades totes elles i restablerta la normalitat en aquesta via, ja s’ha pogut donar per finalitzada l’alerta del TRANSCAT.

La carretera C-55, segons informa el Servei Català del Trànsit, ha quedat tallada durant una hora, i des de les 8’20 hores es dóna pas alternatiu.

Al lloc han estat treballant 3 vehicles dels Bombers de la Generalitat.

Cerdanyola del Vallès, 15 de novembre de 2004

9’00 hores