Continuen les tasques de recerca a Cambrils

query_builder   7 setembre 2004 18:00

event_note Nota de premsa

Continuen les tasques de recerca a Cambrils

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que continuen les tasques de recerca de les 3 persones desaparegudes al Barranc de lo Regueral, a Cambrils.

Bombers de la Generalitat junt a submarinistes de la Guàrdia Civil, efectius de Salvament Marítim, els quals operen al mar, del Cos de Mossos d’Esquadra i personal dels cossos municipals de Cambrils, continuen la recerca de les 3 persones que han estat arrossegats per l’aigua quan intentaven travessar el gual del Barranc lo Regueral, a Cambrils, molt a la vora de la N-340. Recordem que es tracta de 3 persones d’una mateixa família (un home, la seva germana i l’espòs d’aquesta) veïnes d’Andorra que viatjaven en un tot-terreny, amb matrícula d’Andorra. El fill del matrimoni, un menor de 14 anys d’edat, ha pogut sortir de la riera.

Pel que fa a l’activitat dels Bombers de la Generalitat en el dia d’avui per atendre actuacions relacionades amb el temporal de pluja que ha afectat la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre, bombers han rebut un total de 291 avisos des de les 06’00 fins les 17’50 hores. Cal destacar els 183 de Cambrils i els 63 de Salou. Les actuacions que requerien més urgència han estat ateses per efectius del cos de Bombers i han estat derivades de serveis per solucionar inundacions en terrats i baixos, revisar vies i carreteres i retirar arbres i elements estructurals d’alguna façana. També s’ha ajudat a transitar a persones que havien quedat envoltades per l’aigua. Al llarg de tot el dia Bombers també atendran tots aquells avisos, relacionats amb problemes ocasionats per l’aigua, de caràcter menys urgent.

Segons les informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya, des de les 15’06 hores ja s’ha restablert el trànsit ferroviari entre Cambrils i alou que s’havia hagut de tallar a causa de la caiguda de branques i arbres sobre la via del tren.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de situació Meteorològica de Risc per pluja on informa de la possibilitat que plogui, fins les 02’00 hores d’aquesta matinada, a les comarques del Baix Camp, Baix Ebre, Montsià, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta.

Cerdanyola del Vallès, 7 de setembre de 2004

17’55 hores