Actualització de l'ensorrament d'un edifici abandonat a Badalona

query_builder   24 novembre 2004 23:00

event_note Nota de premsa

Actualització de l'ensorrament d'un edifici abandonat a Badalona

A hores d’ara i sota la direcció del cap de la Divisió Operativa i del cap de guàrdia dels Bombers de la Generalitat, s’estan portant a terme les tasques de desenrunament de l’edifici que a, a primera hora d’aquesta tarda, s’ha ensorrat a Badalona.

Aquestes tasques s’estan realitzant, amb base al diagnòstic inicial dels efectius dels Bombers, amb maquinària pesant: dues retroexcavadores i una pala mecànica.

Recodrem que a les 15’24 hores, Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’ensorrament d’aquest edifici abandonat que es troba al carrer Antoni Bori cantonada amb el carrer Indústria de Badalona. L’edifici, d’estructura metàl·lica i en molt mal estat, consta de planta baixa i dues plantes. I, l’ensorrament ha afectat parcialment la planta baixa, i dues plantes (30x10 metres).

Part de la runa que s’ha desprès ha afectat a dos vehicles, un d’ells estava aparcat i l’altra circulava pel costat d’aquest edifici, però la seva conductora no ha patit cap dany.

Al lloc s’hi han desplaçat 6 vehicles dels Bombers, els quals es mantindran a la zona mentre durin les tasques de desenrunament.

Cerdanyola del Vallès, 24 de novembre de 2004

23’00 hores