L'assignació de places universitàries ja es pot consultar al web del DURSI

S'avança unes hores la consulta per internet, prevista en principi per a demà

query_builder   13 juliol 2004 15:14

event_note Nota de premsa

L'assignació de places universitàries ja es pot consultar al web del DURSI

S'avança unes hores la consulta per internet, prevista en principi per a demà

Aquesta tarda, els alumnes que han fet la preinscripció universitària ja poden saber quina de les opcions sol·licitades els ha estat adjudicada si es connecten al web del DURSI. La consulta, igual com en el cas de les notes de les PAU, és individualitzada i només es pot fer prèvia introducció del número del document d’identitat. A la pantalla els apareixerà el nom de l’estudi i la universitat on tenen una plaça assignada per al proper curs 2004-05.

Igualment, els 23.940 alumnes que ho han sol·licitat rebran durant aquesta tarda la informació al seu telèfon mòbil mitjançant un missatge SMS. La consulta per internet de la primera assignació de places estava prevista per a demà dimecres, però s’ha pogut avançar unes hores.

En funció del resultat i de si la plaça assignada és la que havien demanat en primera opció o no, els futurs universitaris han de decidir si es matriculen ara a finals de mes (del 20 al 26 de juliol) o si s’esperen a la segona assignació de places (3 d’agost) per veure si aconsegueixen una plaça que els agradi més. Per prendre aquesta decisió els serà molt útil saber quines són les notes de tall dels diferents estudis, que es faran públiques aquest divendres, a les 13 hores, en el decurs d’una conferència de premsa a la seu del DURSI amb el conseller Carles Solà.