La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte de les obres de tancament de la rotonda existent al punt quilomètric 3,73 de la carretera T-240 (de la Bisbal a Llorenç del Penedès), al terme municipal de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès). Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el primer trimestre de l’any vinent amb un termini d’execució de 2 mesos, té un pressupost de 135.600 EUR. La rotonda permet accedir a l’autopista A-2 i a l’IDIADA (Institut d’Investigació Aplicada de l’Automòbil).

Amb aquesta millora, la rotonda disposarà d’una calçada anular de 8 m, un voral exterior d’1,5 m i interior de 0,5 m, més una anella interior transitable d’1,25 m i un radi de la línia blanca exterior de 20 m. Pel que fa a les boques dels ramals d’entrada i sortida, l’amplada oscil·larà entre els 4 i els 4,5 m.

Les obres es completaran amb l’enjardinament de l’illot interior de la rotonda, l’estesa de terra vegetal i hidrosembra, així com la millora i renovació del drenatge i la senyalització horitzontal i vertical.