El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, ha col·locat aquest tarda la primera pedra de la futura central integrada de mercaderies (CIM) la Selva, ubicada a cavall dels termes municipals de Riudellots de la Selva i Vilobí d’Onyar. La CIM tindrà una superfície total de 22,5 hectàrees i donarà suport logístic a les activitats que es desenvolupen en l’àmbit de Girona i de la Costa Brava.

Aquest nou centre integral de mercaderies, impulsat per l’empresa pública Centre Integral de Mercaderies i Activitats Logístiques, SA (Cimalsa), se situarà en un espai estratègic, proper a l’aeroport de Girona, i on es creuen l’Eix Transversal (C-25) i el corredor mediterrani (sortida 8 de l’autopista A-7/E-15 i carretera N-II).

La CIM comptarà amb un espai operatiu de 22,5 hectàrees, 13,4 de les quals es destinaran a ubicar naus logístiques. L’import per a la urbanització del sector és de 6.718.589 EUR i les seves obres finalitzaran el tercer trimestre de 2004. Mentrestant, ja s’ha obert el procés de comercialització per poder començar a construir tot just acabi la urbanització.

Aquesta actuació, juntament amb l’inici d’obres de la CIM de l’Empordà, se suma a les que la Generalitat està duent a terme per impulsar la logística a Catalunya i convertir el país en la gran plataforma del sud d’Europa en aquesta matèria.