El Carsharing inicia el seu rodatge

query_builder   29 novembre 2004 15:18

event_note Nota de premsa

El Carsharing inicia el seu rodatge

El Carsharing inicia el seu període de proves que s’allargarà fins a finals de gener quan ja entrarà en ple funcionament.  El rodatge engega amb un centenar de socis i 10 vehicles que a partir d’avui començaran a circular per Catalunya. El Carsharing és un servei de mobilitat que ofereix una nova forma de tenir cotxe. La base del servei és el dret d’ús d’una flota de vehicles per part d’una comunitat d’usuaris. Aquest sistema redueix els costos individuals, familiars i socials de la mobilitat i, alhora, la fa més sostenible en termes socials i mediambientals.

El Carsharing engega avui el seu rodatge després d’haver ultimat durant els darrers mesos els sistemes informàtics i administratius, establir contacte amb clients potencials i adquirir la flota inicial de vehicles.

El rodatge es farà durant dos mesos amb un centenar de socis  i 10 vehicles. La mitjana recomanada pel bon funcionament del Carsharing és d’un vehicle per cada 20 usuaris. D’aquesta manera, es dobla la oferta per cobrir plenament les necessitats dels clients. D’aquests 10 vehicles inicials 5 són utilitaris, 4 són compactes i un és familiar.

 

 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined