Milà i Trujillo signen un acord per a la remodelació de barris a la demarcació de Barcelona

query_builder   25 novembre 2004 14:23

event_note Nota de premsa

Milà i Trujillo signen un acord per a la remodelació de barris a la demarcació de Barcelona

Els barris beneficiats seran el Turó de la Peira, Via Trajana, el Polvorí, Besòs, Trinitat Nova i Governador, a la ciutat de Barcelona; Can Gambús, a Sabadell; Sal i Pota, a Súria; Sant Roc, a Badalona; Creu Roja-Vallparda, a l’Hospitalet de Llobregat; i de Sant Cosme, al Prat de LlobregaEl Departament de Medi Ambient i Habitatge invertirà 12.450.000 € i el Ministeri d’Habitatge 8.300.000 €, en el present exercici

La ministra d’Habitatge, María Antonia Trujillo, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, han signat aquest matí un acord per donar continuïtat a la remodelació de barris de la demarcació de Barcelona.

Els barris beneficiats per aquestes remodelacions són el Turó de la Peira, Via Trajana, el Polvorí, del Besòs, Trinitat Nova i Governador, a la ciutat de Barcelona; Can Gambús (barri d’Arraona), a Sabadell; Sal i Pota, de Súria; Sant Roc, de Badalona; Creu Roja-Vallparda, de l’Hospitalet de Llobregat; i de Sant Cosme, al Prat de Llobregat. En aquests barris es preveu l’execució de reparcelacions, enderrocs, redacció de projectes, diverses fases de construcció dels edificis d’habitatges, i la urbanització de l’entorn dels blocs.

En virtut d’aquest acord, que desenvolupa un conveni de col•laboració subscrit l’any 1996 entre el Ministeri d’Obres Públiques, Transports i Medi Ambient i el Govern de la Generalitat, el Ministeri d’Habitatge es compromet a aportar durant el present exercici 8.300.000 € per finançar l’execució de les actuacions de remodelació d’aquests barris. La resta del cost, 12.450.000 €, anirà a càrrec del Departament de Medi Ambient i Habitatge, que també s’encarregarà de la gestió de les obres. Les quantitats no cobertes per les aportacions estipulades aniran a càrrec de la Generalitat.

Es preveu una continuïtat de les actuacions en exercicis futurs, en funció de les consignacions pressupostàries.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined