El conseller Milà participa a Buenos Aires en la Desena Conferència de l'ONU sobre el Canvi Climàtic

Per primera vegada, Catalunya hi assisteix com a membre de ple dret

query_builder   15 desembre 2004 09:30

event_note Nota de premsa

El conseller Milà participa a Buenos Aires en la Desena Conferència de l'ONU sobre el Canvi Climàtic

Per primera vegada, Catalunya hi assisteix com a membre de ple dret

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, acompanyat pel director general de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat, Jordi Cañas, assistirà del 15 al 19 de desembre a la Desena Conferència Oficial de les Parts de la Convenció de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic que se celebra a Buenos Aires, Argentina. Així, per primera vegada, i responent a la invitació de la ministra Narbona, Catalunya assisteix com a membre de ple dret a les sessions plenàries de la COP-10, atès que s’hi incorpora juntament amb altres comunitats autònomes a la delegació oficial de l’Estat espanyol. L’Aragó, Andalusia i el País Basc també han respost positivament a aquest oferiment.

Des de l’inici de la Conferència sobre el Canvi Climàtic, el 6 de desembre, dos tècnics del Departament de Medi Ambient i Habitatge van incorporar-se a l’equip de l’Oficina Espanyola del Canvi Climàtic i hi aporten el punt de vista de Catalunya. També participen en les reunions diàries de coordinació de la Unió Europea en aquestes sessions.

És previst que el conseller Milà participi en la sessió plenària del 15 de desembre presidida per Xile Sobre els 10 anys de l’adopció del Conveni de la lluita contra el canvi climàtic. També participarà en la sessió plenària del 16, presidida per la ministra Narbona, sobre La mitigació del canvi climàtic: les polítiques i el seu impacte. La visita del conseller també permetrà que assisteixi a diferents actes paral•lels inclosos dins la Conferència i que mantingui diferents reunions amb membres de la Xarxa de Governs Regionals per al Desenvolupament Sostenible, NRG4SD, i la Xarxa Conferència de Medi Ambient de les Regions d’Europa, ENCORE.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined