El Parc Natural del Delta de l'Ebre té un segell de Correus

query_builder   21 octubre 2004 13:44

event_note Nota de premsa

El Parc Natural del Delta de l'Ebre té un segell de Correus

Aquest matí, s’ha presentat la nova sèrie de segells anomenada Naturaleza que Correus posarà en circulació. Aquesta sèrie consta de tres segells, un primer dedicat a les Illes Cies (Vigo), el segon al 50è aniversari del Parque Nacional de la Caldera de Taburiente (Isla de la Palma, Canàries) i el darrer al Parc Natural del Delta de l’Ebre. El valor del segell del Parc Natural del Delta de l’Ebre serà de 0,52€, el de les Illes Cies de 0.27€ i el de la Caldera de 0.77€. La tirada d’aquesta sèrie serà de 1.000.000 d’exemplars.

En aquesta presentació han participat el director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Víctor Gimeno, el president de la Junta Rectora del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Ramon Navarro, el director del Parc, Jordi Roig, la directora Provincial de Correos a Tarragona,  Mercedes Marín, i el  cap de Premsa i Protocol de la Direcció de Filatèlia i Correus,  Francisco Vicent. 

L’origen d’aquest esdeveniment es remunta a la tardor de 2002, quan el Parc, per ajudar a difondre i divulgar l’espai, va formular una sol•licitud a la Comisión Nacional de Programación de Emisión de Sellos de Correos per emetre un segell específic del Parc Natural del Delta de l’Ebre. A finals de l’any 2003, aquesta comissió va aprovar la sol•licitud del Parc. Això suposa un important èxit ja que Correos només realitza 40 emissions de les prop de mil sol•licituds anuals que rep. El següent pas va ser enviar una gran quantitat de material fotogràfic a la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, entitat responsable de l’elaboració dels diferents esbossos del segell. Un cop realitzades les diferents propostes fou Correos qui va decidir el disseny final del segell. 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined