El Govern acorda designar els representants de la Generalitat de Catalunya en el Consell General del Consorci per a la Protecció Integral del Delta de l'Ebre.

query_builder   2 abril 2002 10:00

event_note Nota de premsa

El Govern acorda designar els representants de la Generalitat de Catalunya en el Consell General del Consorci per a la Protecció Integral del Delta de l'Ebre.

El Consorci per a la Protecció Integral del Delta de l’Ebre, aprovat el proppassat mes de novembre, va néixer amb l’objectiu principal de redactar el Pla integral previst en la Llei del Pla Hidrològic Nacional i l’execució i impuls de les actuacions que es determinin, amb l’objectiu de garantir les necessitats mediambientals del Delta de l’Ebre tot i respectar els aspectes agronòmics de la zona. El Consorci també executarà les actuacions i inversions que es derivin del Pla.En el Decret de creació ja es preveia que el Consell General, que serà l’òrgan de participació i deliberació del Consorci, estarà integrat per un mínim de 20 i un màxim de 41 membres, dels quals almenys dotze seran representants de l’Administració de l’Estat i vuit seran representants de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.Així doncs, el Govern acorda avui nomenar els 8 representants de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, que seran:- Sr. Francesc Sancho i Serena, delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.- Sra. Marta Lacambra i Puig, directora de l’Agència Catalana de l’Aigua.- Sr. Hernan Subirats i Videllet, director general de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.- Sr. Pere Torres i Grau, secretari per a la Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.- Sra. Immaculada Juan i Franch, alcaldessa de l’Ajuntament de Deltebre.- Sr. Juan José Malrás i Pascual, regidor de l’Ajuntament de Tortosa i diputat provincial.- Sra. Lucrecia Bladé i Chorto, alcaldessa de l’Ajuntament de Rasquera.- Sr. Francesc Reverte i Valero, president de la Cambra Arrossera d’Amposta en representació del sector agroalimentari.