Adigsa inverteix 877.408 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Badalona

Les obres s'executaran al barri de Sant Roc

query_builder   14 octubre 2004 13:19

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 877.408 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Badalona

Les obres s'executaran al barri de Sant Roc

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat tres obres de rehabilitació al barri de Sant Roc de Badalona per un import de 877.408 euros.

Les obres consisteixen en el reforçament dels sostres de cambres sanitàries per un valor de 220.966 €; la reparació de cobertes i vores de balcó amb una inversió de 238.303 €; i la reconstrucció d’escales de comunicació, que costaran 418.139 €. Les empreses adjudicatàries han estat, respectivament, T. Rehabilitación, SL, Comapa, SA, i CSV 99, SL.

A Badalona, Adigsa administra 7.225 habitatges, la majoria dels quals són a Sant Roc i Pomar. Amb les obres que començaran pròximament a Sant Roc, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla director d’obres en el marc del nou Pla de rehabilitació d’habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda de Sant Roc, les obres de rehabilitació s’executaran a 25 barris més, distribuïts en 10 comarques, amb una inversió de quasi 8 milions d’euros (7.952.682 €).

En les obres que Adigsa promou, s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa Posa’t a punt. A Sant Roc, s’han reservat 6 llocs de treball: quatre manobres i dos ajudants de paleta.