Adigsa inverteix 377.933 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Igualada

Les obres s'executaran al barri de Montserrat

query_builder   18 octubre 2004 13:30

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 377.933 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Igualada

Les obres s'executaran al barri de Montserrat

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat dues obres de rehabilitació al barri de la Mare de Déu de Montserrat d’Igualada per un import de 377.933 euros.

Les obres consisteixen a arranjar patologies en plantes cobertes al carrer de Pau Muntades, al carrer del Montseny i al carrer de N. Tous. Les empreses adjudicatàries han estat Carsa i CF Munné, SA.

A Igualada, Adigsa administra 752 habitatges. Amb les obres que es realitzaran al barri de Montserrat, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla director d’obres en el marc del nou Pla de rehabilitació d’habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda de Montserrat, les obres de rehabilitació es realitzaran a d’altres 25 barris, distribuïts en 10 comarques, amb una inversió total de quasi 8 milions d’euros (7.952.682).

En les obres que Adigsa promou s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa Posa’t a punt. A Montserrat, s’han reservat quatre llocs de treball destinats a quatre manobres.