Adigsa inverteix 146.519 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Vilanova i la Geltrú

Les obres s'executaran al barri de l'Arquebisbe Armanyà

query_builder   18 octubre 2004 13:35

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 146.519 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Vilanova i la Geltrú

Les obres s'executaran al barri de l'Arquebisbe Armanyà

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat una obra de rehabilitació al barri de l’Arquebisbe Armanyà de Vilanova i la Geltrú per un import de 146.519 euros.

L‘obra consisteix a sanejar les plantes baixes d’alguns edificis del carrer de Girona, del carrer d’Aragó, de la plaça de les Acàcies i del carrer de Menorca. L’empresa adjudicatària ha estat T. Rehabilitación, SL.

A Vilanova, Adigsa administra 837 habitatges. Amb les obres que s’executaran a Arquebisbe Armanyà, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla director d’obres en el marc del nou Pla de rehabilitació d’habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda d’Arraona, les obres de rehabilitació es realitzaran a d’altres 25 barris, distribuïts en 10 comarques,  amb una inversió total de quasi 8 milions d’euros (7.952.682).

En les obres que Adigsa promou, s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa Posa’t a punt. A A. Armanyà, s’han reservat dos llocs de treball: un manobre i un ajudant de paleta.