Justícia rep una proposta de la Patronal Cecot per col.laborar en la reinserció laboral dels interns

Cecot farà una campanya de sensibilització entre les seves empreses afiliades

query_builder   12 febrer 2004 00:00

event_note Nota de premsa

Justícia rep una proposta de la Patronal Cecot per col.laborar en la reinserció laboral dels interns

Cecot farà una campanya de sensibilització entre les seves empreses afiliades

La Patronat Cecot ha fet arribar al Departament de Justícia una proposta per col.laborar en la reinserció laboral dels interns catalans

El Departament de Justícia de la Generalitat ha rebut una proposta de la patronal CECOT per tal de realitzar una campanya de sensibilització entre les empreses afiliades a aquesta organització sobre la possibilitat de contractar treballadors que han tingut algun tipus de problema a nivell judicial, per afavorir la inserció laboral dels reclusos.

El conseller de Justícia, Josep M.Vallès, ha rebut avui  una representació de la patronal CECOT, encapçalada pel seu president, Eusebi Cima, qui ha traslladat al titular de la Conselleria l’esmentada proposta, que es podria canalitzar a través del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE).

Durant la reunió, el president de CECOT també ha proposat al conseller una iniciativa per fomentar la formació professional del col·lectiu de reclusos perquè, segons ha explicat Eusebi Cima, “hi ha sectors amb una gran manca de professionals”, així com la iniciativa de facilitar l’orientació laboral adreçada a aquest col·lectiu.

 Les propostes de la patronal CECOT s’emmarquen en un projecte d’aquesta organització, de trobar fórmules de col·laboració amb l’Administració a través de la responsabilitat social de les empreses.

En aquest sentit, el president de CECOT també ha proposat al conseller de Justícia  l’actualització dels convenis que la patronal ja tenia subscrits amb la Conselleria i la continuació i millora de les línies d’actuació i de col·laboració ja iniciades.

Tant el conseller de Justícia com el president de la patronal han fet un repàs d’ assumptes comuns i d’aquestes línies d’actuació compartida ja iniciades i han expressat el seu interès mutu de continuar treballant per aconseguir-ne millores.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined