El conseller de Sanitat i Seguretat Social inaugura el nou edifici de consultes externes de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

query_builder   4 desembre 2002 16:42

event_note Nota de premsa

El conseller de Sanitat i Seguretat Social inaugura el nou edifici de consultes externes de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

El conseller de Sanitat i Seguretat Social, Xavier Pomés, inaugurarà demà, dia 5 de desembre, a les 13h, els nous equipaments d’atenció ambulatòria de consultes externes de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, a la comarca del Baix Ebre.

Els nous espais tindran una superfície total de 2.300 m2 distribuïts en dues plantes i disposaran de 45 sales de consultes externes i 24 sales de gabinets d’exploració.

La planta inferior, amb una superfície remodelada de 1.000 m2, comptarà amb els serveis d’urologia, digestologia, cardiologia, neurologia, neumologia i al•lergologia. La planta superior, de nova construcció, amb 1.300m2, aglutina les consultes externes de pacients ambulatoris de cirurgia general i digestiva, medicina interna, traumatologia i ortopèdia, obstetrícia i ginecologia, endocrinologia, reumatologia, anestesia, otorrinolaringologia i oftalmologia.

Els nous equipaments de consultes externes seran atesos pel personal mèdic de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i disposaran, a més, d’una plantilla fixa amb 1 supervisora, 16 diplomats en infermeria, 9 auxiliars d’infermeria i 1 administratiu.

La construcció i equipament de les noves instal•lacions de consultes externes han estat subvencionats amb 3.305.566 euros per part del Departament de Sanitat i Seguretat Social, a càrrec dels pressupostos del CatSalut.