IV Jocs Catalans de trasplantament 2004

query_builder   7 octubre 2004 09:00

event_note Nota de premsa

IV Jocs Catalans de trasplantament 2004

El Trasplantament Esport Club de Catalunya (TECC) organitza, del dia 9 al 12 d’octubre, els quarts Jocs Catalans de Trasplantament 2004 que se celebraran a la ciutat de Barcelona.

El Trasplantament Esport Club de Catalunya és una associació de malalts constituïda l’any 1996. La seva activitat va dirigida a persones trasplantades d’algun òrgan i de medul•la òssia, així com a aquelles persones que pateixen una insuficiència renal crònica i que volen practicar, de manera continuada, una activitat física o iniciar-se en la pràctica esportiva.

Els principals objectius del TECC són la promoció de l’esport i l’activitat física entre les persones trasplantades o en diàlisi, el foment de la donació d’òrgans en la societat, i la col•laboració amb institucions esportives, mèdiques, científiques i docents en matèria de trasplantament i de diàlisi.

Els Jocs Catalans de Trasplantament, únics de les seves característiques que se celebren a l’Estat, tenen lloc cada dos anys i en ells hi participen esportistes trasplantats de Catalunya i de la resta de l’Estat. A l’edició d’enguany destaca com a novetat la participació d’esportistes d’arreu del món.

Els esports presents en els Jocs Catalans de trasplantament són l’atletisme, el tennis, la natació, el tennis taula i el tir amb arc. Enguany s’incorporen les disciplines d’esquash i petanca.

L’acte inaugural dels quarts Jocs Catalans de trasplantament tindran lloc a la Sala d’actes del departament de Salut, demà divendres dia 8 a les 19h. Presidirà l’acte el director de l’Institut d’Estudis de la Salut, Juli de Nadal, acompanyat de la directora de l’Organització Catalana del Trasplantaments (OCATT), Rosa Deulofeu.

Programa

Divendres dia 8:

16:00h.- Acreditació del participants:   Hotel Taber

18:45h.- Recepció de benvinguda:       Sala d’actes del Departament de Salut

Dissabte dia 9:

  Natació:          Piscines Picornell

  Tennis Taula:        

  Squash:          Nick Sports

  Tir amb arc:          C. Tir Castelldefels

Diumenge dia 10:

  Tennis:          La Teixonera

  Tennis:          La Teixonera

Dilluns dia 11:

  Excursió:

  Futbol:         Serveis d’Esports UB

Dimarts dia 12:

  Ciclisme:          Circuit urbà

  Cursa popular:         Circuit urbà

  Atletisme:          Servei d’Esports UB

  Clausura:         Servei d’Esports UB

Per a més informació:

   Carles Collazos: 600 80 95 73

   President del TECC

   Javier Estévez:  677 39 64 30

   Secretari del TECC

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined