El Departament de Sanitat donarà un nou impuls a l'Hospital de Sant Pau

query_builder   25 març 2004 09:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Sanitat donarà un nou impuls a l'Hospital de Sant Pau

La consellera de Sanitat i Seguretat Social, Marina Geli, es reunirà la setmana vinent amb el personal de l’HospitalEls nous representants de la Generalitat en els màxims òrgans de govern demostren la voluntat de potenciar el centre

Avui ha tingut lloc la reunió, presidida per la consellera de Sanitat i Seguretat Social, Marina Geli, entre els antics membres del Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de la Molt Il•lustre Administració (MIA) i els nous patrons per tal de portar a terme el traspàs de poders.

La Molt Il•lustre Administració és el Patronat de la Fundació privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i hi estan representats la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Arquebisbat de Barcelona, amb dos membres cadascun.

La Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital és el responsable de l’activitat assistencial representada en la figura del seu president. El gerent és el responsable d’executar les polítiques que emanen del Patronat. En aquest Patronat hi ha 3 representants de la Generalitat de Catalunya, 1 de l’Ajuntament de Barcelona i 1 de l’Arquebisbat i el Capítol Catedralici de Barcelona.

Atesa la voluntat del Departament de Sanitat i Seguretat Social de donar un nou impuls a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que és un hospital universitari del més alt nivell, el Departament de Sanitat ha decidir nomenar com a representants de la Generalitat als òrgans de govern de la MIA i al Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària al director del Servei Català de la Salut, Carles Manté, i al secretari general del Departament de Sanitat i Seguretat Social, David Vegara.

D’altra banda, la consellera de Sanitat i Seguretat Social, Marina Geli, té prevista la setmana vinent una reunió amb personal i directius de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per traslladar-los la voluntat del Govern de la Generalitat de que l’Hospital continuï sent un referent docent i d’investigació i que a més doni un pas endavant per tal de millorar el seu ja alt nivell assistencial, així com assegurar la finalització de les obres del nou centre ja iniciades.

Annex

Representants de la Generalitat de Catalunya en la Molt Il•lustre Administració, Patronat de la Fundació privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Han estat nomenats com a representants de la Generalitat el senyor Carles Manté i el senyor Ricard Gutiérrez, en substitució del senyor Eduard Rius i del senyor Enric Mangas.

Patrons de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau en representació de la Generalitat de Catalunya

Han estat nomenats patrons en representació de la Generalitat el senyor David Vegara, el senyor Carles Manté i el senyor Ricard Gutiérrez, en substitució del senyor Eduard Rius, el senyor Enric Mangas i el senyor Miquel Argenté.