Artur Mas considera que el PSOE "ha de demanar perdó als seus votants"

També ha assenyalat que tant ERC com PSC no entenen res quan parlen de prioritzar altres propostes al nou Estatut

query_builder   19 juny 2003 14:41

event_note Nota de premsa

Artur Mas considera que el PSOE "ha de demanar perdó als seus votants"

També ha assenyalat que tant ERC com PSC no entenen res quan parlen de prioritzar altres propostes al nou Estatut

El conseller en cap, Artur Mas, ha lamentat que els socialistes no hagin demanat perdó per portar gent que condueix a una situació tan tensa, en referència a l’episodi de l’Assemblea de Madrid que ha qualificat de espectacle molt poc edificant. Mas ha afegit també que el principal problema el té el PSOE i són ells qui han de donar resposta i solució.

Mas ha fet aquestes declaracions durant una entrevista en el programa “El Jaroteo”, de Ràdio Tele Taxi.

Segons el conseller en cap, que també ha valorat aquesta situació en l’entrevista del programa la R-pública de COM Ràdio, ha declarat que la situació actual a Madrid demostra que “les coses no van bé a casa dels socialistes”. El conseller en cap ha manifestat que “seria lògic” que els dos trànsfugues “pleguessin i sinó, el PSOE ha de deixar que es facin eleccions una altra vegada o que governi Esperanza Aguirre”.

Davant la possibilitat que el PP retirés dos diputats, Mas ha manifestat que aquesta acció “només serviria per la investidura” però incapacitaria governar “dia a dia” ja que per això, ha assenyalat, “cal una majoria estable”.

En el transcurs d’ambdues entrevistes, el conseller en cap –en referència a la proposta de Nou Estatut- ha considerat que ni Pasqual Maragall ni J.LL Carod Rovira “no entenen res” quan prioritzen millores d’infraestructrues i finançament per sobre d’un nou Estatut. Mas considera que aquest ha d’incloure “totes aquestes coses” i que no es tracta d’escollir “una cosa o l’altra”.

Segons Mas, ara és el moment de fer entendre “que és l’hora de Catalunya i que per tant té dret a posar sobre la taula les seves reivindicacions d’una vegada per totes i tenir el que necessitem de cara a futur”.