Es treu a licitació la concessió per construir i gestionar la nova dàrsena esportiva de Vilanova

query_builder   23 juny 2004 12:45

event_note Nota de premsa

Es treu a licitació la concessió per construir i gestionar la nova dàrsena esportiva de Vilanova

Ports de la Generalitat ha tret a licitació la concessió per a la construcció i l’explotació de la nova dàrsena esportiva del port de Vilanova i la Geltrú. El termini per presentar les propostes finalitza el pròxim 10 de setembre.

Ubicació

La concessió comprèn l’espai destinat a la construcció de la nova dàrsena esportiva, que s’estén sobre el dic de ponent del port, a continuació de la dàrsena esportiva gestionada pel Club Nàutic Vilanova, on actualment s’ubiquen les tres palanques explotades directament per Ports de la Generalitat.

Especificacions

L’avantprojecte de la dàrsena especifica els següents punts que hauran de tenir en compte els licitadors en la presentació dels seus projectes:

• La zona edificable de la nova dàrsena no superarà el 16% de la superfície total.

• Els edificis s’hauran de construir en planta baixa, excepte l’edifici de Capitania Marítima que disposarà d’una primera planta.

• La distribució d’amarres contempla la reserva de 200 punts d’amarratge d’eslora menor de 7 metres, per a les embarcacions ubicades en les tres palanques d’amarratges populars, que fins ara gestiona Ports de la Generalitat en la zona de la concessió.  La resta d’amarres disponibles serà per a embarcacions de fins a 50  a les tres palanques d’amarratges populars metres d’eslora.

• Els projectes han de mantenir l’espai suficient a la bocana perquè no interfereixi amb la navegació de les embarcacions. S’haurà de deixar un canal de sortida i entrada per als vaixells del Club Nàutic. Es requerirà el corresponent estudi de maniobrabilitat.

Termini

El termini perquè els licitadors presentin els seus projectes finalitza el pròxim 10 de setembre de 2004.

Barcelona, 23 de juny de 2004