El proper divendres Ports de la Generalitat començarà la renovació dels serveis d’aigua i energia elèctrica a la zona pesquera del port de Blanes. L’empresa Grup Riera-Blanch s’encarregarà de realitzar les obres, per un import de 116.000 €.

Es renoven els serveis de la zona pesquera al port de Blanes

El proper divendres Ports de la Generalitat començarà la renovació dels serveis d’aigua i energia elèctrica a la zona pesquera del port de Blanes. L’empresa Grup Riera-Blanch s’encarregarà de realitzar les obres, per un import de 116.000 €. El termini previst per a la seva execució és d’un mes i mig.

Aquest projecte consisteix amb la renovació i la millora de les canonades de serveis d’aigua potable a la zona pesquera del port de Blanes. A més, s’adequaran les torretes existents de llum i d’aigua i se n’instal•laran de noves.

Les obres adaptaran aquesta infraestructura, ubicada al costat del moll adossat al dic de recer, a les futures necessitats de la zona portuària.

La nova canalització permetrà instal•lar una xarxa d’hidrants

La canonada de l’aigua potable ha sofert, en alguns trams, l’assentament del terreny, la qual cosa ha provocat la corrosió d’alguns materials. Aquesta nova canalització de l’aigua permetrà la instal•lació d’una xarxa d’hidrants, una aposta de Ports de la Generalitat per la seguretat dels ports que gestiona.

Blanes, 9 de març de 2004