PTOP adjudica les obres d'eixamplament de la T-704 entre l'Aleixar i Vilaplana per 1,7 MEUR

query_builder   26 novembre 2004 12:04

event_note Nota de premsa

PTOP adjudica les obres d'eixamplament de la T-704 entre l'Aleixar i Vilaplana per 1,7 MEUR

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adjudicat, a través de l’empresa pública GISA, les obres de millora de la carretera T-704 en el tram entre l’Aleixar i Vilaplana per un import d’1,7 MEUR. Es preveu que aquesta obra, que és la continuació del tram Maspujols-l’Aleixar, s’iniciï el segon trimestre de l’any vinent amb un termini d’execució de 12 mesos.

La carretera T-704 entre l’Aleixar i Vilaplana té una secció de 5 metres que és insuficient pel trànsit que hi circula, per tant s’ha previst el seu eixamplament fins arribar als 7 metres. La nova secció estarà formada per dos carrils de 3 metres i dos vorals de 0,5 metres.

Les obres s’inicien a l’inici de la travessera de l’Aleixar, que és el punt on s’acabaran les obres de la fase anterior. El final de les obres se situa a la rotonda existent a l’inici de la travessera de Vilaplana, amb una longitud total de 3,2 quilòmetres.

Les obres inclouran una petita variant que eliminarà un revolt existent actualment per creuar la riera de la Vila. En aquest punt caldrà construir un nou pont sobre la riera, de 40 metres de longitud.

El tram d’uns 250 metres que correspon a la travessera de l’Aleixar serà objecte d’un tractament específic amb el fressat previ del paviment existent i la formació de guals urbans a les voreres.

Les obres inclouran la formació d’una cuneta trepitjable i altres millores del drenatge junt amb la millora de la senyalització horitzontal, de la senyalització vertical, i de les barreres de seguretat.

 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined