PTOP adjudica la segona fase de les obres de l'estació d'autobusos d'El Vendrell

query_builder   26 novembre 2004 11:57

event_note Nota de premsa

PTOP adjudica la segona fase de les obres de l'estació d'autobusos d'El Vendrell

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adjudicat, a través de GISA, les obres de construcció de la segona fase de l’estació d’autobusos d’El Vendrell per un import de 230.000 euros. Es preveu que les obres s’iniciïn a principis del 2005 i que tinguin una durada d’uns quatre mesos.

Actualment, existeix una estació d’autobusos que funciona des del 2001. El projecte d’ampliació es basa, per una banda, en l’habilitació d’un local existent com a Sala d’Espera de l’Estació amb serveis pels viatgers i informació actualitzada mitjançant sistema informàtic i, per l’altra, en la pavimentació de l’esplanada exterior d’aparcament dels autobusos. També es preveu construir una marquesina i un sostre complementari per cobrir l’espai entre la Sala d’Espera i l’àrea de parada dels autobusos. Així mateix, s’adequarà la rasa necessària per canalitzar les conduccions d’alimentació i connexió de l’energia generada de les plaques fotovoltaiques situades a l’Estació d’Autobusos existent per tal de posar-les en servei. A més, es mostrarà la producció d’energia obtinguda en un monitor que s’emplaçarà a la Sala d’Espera.

Aquesta segona fase adjudicada avui, facilitarà l’ampliació dels serveis de transport urbans i interurbans del municipi i permetrà fer mes transitable el carrer que acull l’estació d’autobusos.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined