La T-314 quedarà tallada al trànsit entre Vinyols i Parc Samà a partir de dilluns i durant tres mesos

query_builder   26 març 2004 13:01

event_note Nota de premsa

La T-314 quedarà tallada al trànsit entre Vinyols i Parc Samà a partir de dilluns i durant tres mesos

La carretera de Cambrils a Reus quedarà tallada al trànsit de dilluns vinent, 29 de març entre la rotonda de Vinyols i Parc-Samà per diverses obres de millora. Es preveu que les obres s’acabin d’aquí a uns tres mesos.

Mentre duren les obres, només es permetrà el pas als veïns i entrarà en funcionament un desviament provisional del trànsit, convenientment indicat, per Riudoms (carreteres TV-3103, T-310 i T-312).

Característiques de la carretera

La T-314 es troba a la comarca del Baix Camp, entre el Parc Samà i Reus. El recorregut s’inicia a la carretera T-312 de Cambrils a Montbrió del Camp a l’alçada del Parc Samà, més endavant travessa la població de Vinyols i els Arcs on es comunica amb la carretera TV-3013 mitjançant una rotonda.

Tot seguit, creua la riera de Riudoms mitjançant el pont existent de construcció recent i que compta amb l’amplada prevista per al projecte actual, passa per la població de Riudoms, on es troba una rotonda partida que connecta la T-314 amb la carretera TV-3143, i des d’aquí continua fins a finalitzar i enllaçar amb la carretera T-310 de Reus a Montbrió del Camp al Parc Samà.

La Generalitat ha realitzat diverses millores en aquesta carretera al llarg dels darrers anys per tal de garantir un bon accés des de diversos punts de la comarca cap a Reus.