La Generalitat millora el transport públic a Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)

query_builder   10 març 2003 13:13

event_note Nota de premsa

La Generalitat millora el transport públic a Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, juntament amb l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, l’Autoritat del Transport Metropolità i l’empresa Teresa y José Plana SL, formalitzaran en els propers dies un conveni de col·laboració que possibilitarà l’establiment d’un servei de transport urbà a Sant Fost de Campsentelles. Aquest servei, que es preveu que comenci a funcionar el proper dimecres 19 de març, funcionarà en coordinació amb els serveis de transport interurbà de viatgers que actualment atenen a aquesta població.

Aquesta actuació, que s’inclou dins les mesures de millora i potenciació de la xarxa de serveis de transport públic de viatgers per carretera, dutes a terme per la Generalitat, possibilitarà una cobertura integral dels desplaçaments dels usuaris de Sant Fost de Campsentelles. Així doncs, els usuaris disposaran, a més, de la corresponent connexió amb els serveis de transport de viatgers per carretera interurbans de la regió metropolitana de Barcelona.

El servei es realitzarà de dilluns a divendres feiners amb excepció del mes d’agost, amb la realització de quatre parades a Sant Fost de Campsentelles (Seminari, urbanització, col·legi, plaça Esbert) tot realitzant 12 expedicions diàries d’anada i tornada des de les 7:15 hores a les 21:15 hores.

Pel que fa a l’aplicació de preus, el servei queda inclòs dins del sistema tarifari integrat de la regió metropolitana de Barcelona.