La Generalitat promou nou sòl residencial a l'Hospitalet de Llobregat

Es millorarà l'oferta de sòl residencial a la comarca del Barcelonès

query_builder   12 juny 2003 17:50

event_note Nota de premsa

La Generalitat promou nou sòl residencial a l'Hospitalet de Llobregat

Es millorarà l'oferta de sòl residencial a la comarca del Barcelonès

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de l’Institut Català del Sòl (INCASOL), ha signat un conveni amb l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, per tal de crear un nou sector per a usos residencials i de serveis en aquest municipi del Barcelonès.

El conveni amb l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat estableix definir com a àrea d’urbanització prioritària el sector residencial PEMU Gornal II el que suposarà incrementar les ajudes del Pla de l’Habitatge pels 119 habitatges (100%) destinats a règims de protecció pública que s’hi podran edificar. L’Institut Català del Sòl ha invertit un total de 12,7 MEUR en la urbanització del barri del Gornal i la construcció de 519 habitatges de protecció oficial.

Aquesta nova actuació forma part del Programa de Sòl i Habitatge 2000-2003 i del Programa de Sòl Industrial i Activitats Econòmiques 2001-2004, aprovats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Aquest programa preveu que en els períodes esmentats, l’Institut Català del Sòl urbanitzi una superfície de 640 hectàrees de sòl residencial i 1.211 hectàrees de sòl industrial i de serveis.