La Generalitat col·labora amb l'Ajuntament de Mediona per a la millora del transport públic

S'han millorat les comunicacions a la comarca de l'Alt Penedès

query_builder   16 abril 2003 12:47

event_note Nota de premsa

La Generalitat col·labora amb l'Ajuntament de Mediona per a la millora del transport públic

S'han millorat les comunicacions a la comarca de l'Alt Penedès

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mediona, ha posat en funcionament un nou servei de transport urbà en aquesta població de l’Alt Penedès. Aquest servei forma part de la línia regular de transport de viatgers per carretera entre Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà) i Barcelona que efectua l’empresa La Hispano Llacunense SA.

Aquesta actuació possibilitarà una cobertura integral dels desplaçaments dels usuaris dels diferents nuclis de població de Mediona entre sí i d’aquests amb Sant Joan de Mediona i la seva connexió amb la xarxa de serveis interurbans de transport públic de viatgers per carretera.

El nou servei de Mediona, que ha entrat en funcionament aquest mes d’abril, es realitza tots els dijous feiners degut a que és el dia de la setmana que genera més desplaçaments en aquesta zona.

En concret, hi ha una expedició d’anada i una de tornada que efectua un recorregut, amb un total d’onze parades, per atendre els diferents nuclis del municipi.

El preu del servei és d’1 EUR amb l’establiment d’abonaments que permeten la realització del viatge per un preu de 0,70 EUR.