La Generalitat construirà habitatges per a joves a Bellpuig

query_builder   16 febrer 2003 12:13

event_note Nota de premsa

La Generalitat construirà habitatges per a joves a Bellpuig

El director general d’Arquitectura i Habitatge, Damià Calvet, i l’alcalde-president de l’Ajuntament de Bellpuig, Josep Pont, han signat avui, diumenge, 16 de febrer, un conveni per a la construcció d’una promoció de 14 habitatges de lloguer per a joves a Bellpuig. La nova promoció es construirà en un solar situat en el carrer la Vall de la partida Coma del Forn, propietat de l’Ajuntament que el cedirà gratuïtament a l’Institut Català del Sòl. Aquests habitatges seran adjudicats com a habitatges amb protecció oficial de lloguer i seran destinats a joves.

En la definició dels criteris d’adjudicació hi participarà la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge, la Direcció General de Serveis Comunitaris i la Secretaria de Joventut, així com l’Ajuntament de Bellpuig. El pressupost de l’obra és de 700.000 €.

Aquesta promoció s’inscriu en el Programa d’habitatge i sòl 2000-2003 dissenyat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. D’acord amb aquest programa es preveu que durant aquest període s’iniciï la construcció de 10.651 habitatges dels quals 2.166 seran de lloguer per a joves. L’objectiu és posar a disposició de les persones joves habitatges de lloguer adequats a les seves necessitats per tal d’afavorir la seva emancipació i mobilitat.