La Generalitat construeix 18 habitatges de protecció oficial a Sant Vicenç de Castellet

query_builder   1 abril 2003 19:54

event_note Nota de premsa

La Generalitat construeix 18 habitatges de protecció oficial a Sant Vicenç de Castellet

El director general d’Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Damià Calvet, ha visitat avui les obres de la nova promoció de 18 habitatges per a joves que l’Institut Català del Sòl (INCASOL) està construint a Sant Vicenç de Castellet (Bages). Aquesta actuació, que va començar el passat mes de gener i es preveu que finalitzi el març de 2004, suposa una inversió de 760.000 EUR.

La nova promoció està situada al carrer Enric Granados cantonada Rafael de Casanova, en un solar cedit per l’Ajuntament qui en contrapestració rebrà el local de la planta baixa.

El bloc és de planta baixa més dos plantes pis. Hi ha 11 habitatges d’un dormitori i 7 habitatges de dos dormitoris.

Aquesta promoció s’inscriu en el Programa d’Habitatge i Sòl 2000-2003 dissenyat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. D’acord amb aquest programa, es preveu que durant aquest període s’iniciï la construcció de 10.651 habitatges dels quals, fins al moment, ja s’han destinat més de 2.200 a lloguer per a joves. L’objectiu és posar a disposició de les persones joves habitatges de lloguer adequats a les seves necessitats per tal d’afavorir la seva emancipació i mobilitat.