Presentació pública a la Universitat de Vic de l'Exposició itinerant sobre l'ampliació de la UE

Vic, 16 de març de 2004

query_builder   16 març 2004 18:00

event_note Nota de premsa

Presentació pública a la Universitat de Vic de l'Exposició itinerant sobre l'ampliació de la UE

Vic, 16 de març de 2004

Manquen 45 dies perquè la Unió Europeaobri les portes a deu nous estats membres

Avui dimarts 16 de març, a les 18.00h es farà una presentació pública de l’exposició itinerant sobre l’ampliació de la Unió Europea a la Universitat de Vic, en el marc de les accions que desenvolupa el Patronat Català Pro Europa en el projecte Obrim les portes a l’ampliació!,  i que es realitza amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Espanya.

David Serrat i Congost, rector de la Universitat de Vic i Anna Terrón i Cusí, secretària general del Patronat Català Pro Europa, presentaran l’exposició i el contingut del projecte.

L’exposició va iniciar el seu recorregut el passat 26 de gener a la Biblioteca Central d’Igualada i s’ha instal·lat ja per diverses biblioteques i punts d’informació (Manresa, Berga, Reus, Amposta, Figueres,...), tot viatjant per un total de 36 de les 158 biblioteques catalanes i punts d’informació que formen part de l’Euroxarxa de Centres d’Informació Europea del Patronat.

EUROXARXA DE CENTRES D’INFORMACIÓ EUROPEA

Amb l’objectiu d’apropar Europa als ciutadans, durant l’any 1998 el Patronat va posar en marxa l’Euroxarxa de Centres d’Informació Europea que s’està establint arreu de Catalunya. Actualment l’Euroxarxa compta amb 72 centres associats a la xarxa a les comarques de Barcelona, 26 a les de Girona, 27 a les de Lleida i 33 a les de Tarragona.