La Generalitat impulsa el comerç dels municipis de Bellpuig i Cervera

Jaume Angerri signa els convenis per a la dinamització comercial de Bellpuig i la reforma del centre urbà de Cervera

query_builder   26 setembre 2003 16:17

event_note Nota de premsa

La Generalitat impulsa el comerç dels municipis de Bellpuig i Cervera

Jaume Angerri signa els convenis per a la dinamització comercial de Bellpuig i la reforma del centre urbà de Cervera

La Generalitat impulsa el comerç dels municipis de Bellpuig i Cervera

El director general de Comerç, Jaume Angerri, signa  dos convenis per a la dinamització comercial del municipi de Bellpuig i la reforma del centre urbà de Cervera

El director general de Comerç, Jaume Angerri, juntament amb l’alcalde de Bellpuig, Josep Pont; la presidenta de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Tàrrega, Sylvia Falip, i el president de l’Associació Foment de Mercats de Bellpuig, Joan Boldú, han signat  un conveni per a la dinamització comercial de Bellpuig.

El pressupost de les actuacions programades per a l’any 2003 al Pla de Dinamització del Comerç Urbà de Bellpuig és de 50.400 euros.

L’Associació Foment de Mercats de Bellpuig, impulsora del Pla, agrupa en l’actualitat 125 comerços, amb un alt grau de professionalitat  i amb interès d’impulsar i fixar una oferta comercial competitiva de comerç urbà, en aquesta població de l’Urgell.

En el Pla de Dinamització es faran diverses actuacions de millora de la zona comercial,  com: la diagnosi comercial, la senyalització comercial, diverses accions de servei al consumidor i de cohesió interna de l’associació, campanyes de publicitat i de comunicació  conjunta, i altres actuacions de promoció i animació comercial.

D’altra banda, el director general de Comerç, Jaume Angerri, i l’alcalde de Cervera, Salvador Bordes, han signat el conveni de col·laboració per a les actuacions de millora i preferència de vianants dels carrers del Call i Sant Francisco.

D’aquesta manera, la Generalitat de Catalunya impulsa la reforma del centre urbà de Cervera, mitjançant inversions en equipaments comercials col·lectius que, en definitiva, ajuden a fer els actes de compra més confortables, a la vegada que generen una determinada concentració i capacitat d’atracció. A més a més, cal destacar que aquestes inversions queden reforçades amb el pla de dinamització, a través del qual es desenvoluparan diverses actuacions de millora de la zona comercial de Cervera com la gestió unificada del col·lectiu de comerciants, la senyalització comercial amb monòlits, diverses accions de servei al consumidor i al comerciant, campanyes de publicitat i comunicació conjuntes, i altres actuacions de promoció i animació comercial.