La Generalitat impulsa el comerç urbà dels municipis de Tarragona

query_builder   13 juny 2003 18:11

event_note Nota de premsa

La Generalitat impulsa el comerç urbà dels municipis de Tarragona

Avui s’han signat els convenis per a la dinamització comercial de Tarragona, Torredembarra i El Vendrell, i per a les actuacions de millora de les zones comercials de L’Arboç i La Canonja

El Director General de Comerç, Jaume Angerri, juntament amb el President de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, Javier Artal i; els alcaldes i representants de les associacions de comerciants d’aquests  municipis, els convenis per a la dinamització del comerç urbà.

En les actuacions de dinamització del comerç de Tarragona, Torredembarra i El Vendrell, i per a les actuacions de millora de les zones comercials de L’Arboç i La Canonja, la Generalitat ha destinat un total de 81.267 euros.

En l’àmbit de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, també es desenvoluparan els plans de dinamització dels municipis d’Altafulla i Vila-seca.

En total, les actuacions de dinamització del comerç urbà d’aquests 7 municipis són d’un cost total de 527.000 euros dels quals la Generalitat de Catalunya ha destinat 105.000 euros.

Aquests plans de dinamització, suposaran diverses actuacions de millora en les zones comercials, diverses accions de servei al consumidor, campanyes de publicitat i comunicació conjunta, i altres actuacions de promoció i animació comercial en aquests municipis.

Durant l’any 2002, s’ha dut a terme diverses actuacions d’urbanisme en aquests municipis, entre les quals destaquen: la peatonalització de diversos carrers del Vendrell, per un import de 113.000 euros; i la remodelació del Mercat Municipal de Torreforta,  per  un import de 235.322 euros. Properament, es preveuen altres actuacions com la millora les instal·lacions del mercat municipal del Vendrell i, la peatonalització del carrer Major de L’Arboç.