A l’acte informatiu i de celebració hi ha assistit gairebé cent persones, representants d’una cinquantena d’associacions de gais i lesbianes de Catalunya. L’acte ha anat a càrrec de la secretària de Famílies i d’Infància, Montserrat Tur; i la cap de l’Àrea d’Acolliments Familiars i Adopcions, Anna Domènech. La consellera Anna Simó ha tancat l’acte celebrant aquesta nova Llei amb un brindis amb totes les persones assistents.

Entre els representants institucionals, cal destacar l’assisitència del responsable del Programa per al col.lectiu gai, lesbianes i transexuals de la Generalitat de Catalunya, Jordi Samsó; i de les diputades del Parlament de Catalunya, Carme Porta i Dolors Comas.

El Parlament de Catalunya va aprovar el dijous 31 de març la Llei sobre adopció i tutela, que modifica el Codi de família, la Llei d’unions estables de parella i el Codi de successions per causa de mort en el dret civil de Catalunya. Amb la nova Llei els menors podran tenir dues persones responsables i obligades a atendre’ls, i a més, es pretén acabar amb la discriminació per opció sexual en els drets i deures de les unions estables de parella.

3  

Imatges

Fotografia del brindis amb la consellera

Fotografia del brindis amb la consellera 502

Fotografia de l'acte informatiu

Fotografia de l'acte informatiu 523

Fotografia de l'acte informatiu

Fotografia de l'acte informatiu 458