La delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, ha visitat a primera hora d’aquesta tarda l’Ajuntament de Terrassa i més tard el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Les dues visites de la delegada s’inscriuen en la roda de contactes que està duen a terme per presentar-se i fer una primera presa de contacte amb els ajuntaments i els consells comarcals, després del seu nomenament, que es va produir el 7 de gener.
 
A l’Ajuntament de Terrassa, Carme San Miguel ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Pere Navarro. A continuació, s’ha traslladat al Consell Comarcal del Vallès Occidental, on s’ha reunit amb el president del Consell Comarcal, Josep Vilaró, i el seu vicepresident, Carles Canongia. Després de la reunió ha visitat les dependències de la seu del Consell Comarcal.
 
Fins ara, la delegada territorial del Govern a Barcelona ha visitat els consells comarcals de l’Alt Penedès, Maresme, Solsonès, Baix Llobregat i avui el del Vallès Occidental. En el decurs de les visites i reunions, Carme San Miguel ha reiterat la voluntat de consens i d’escoltar el territori i alhora ha ofert la col·laboració de la Delegació Territorial als ajuntaments i als consells comarcals.