Ja està oberta la quarta convocatòria d’ajut de treball que concedeix l’oficina del Patronat Català Pro Europa a Girona, amb el patrocini de la Diputació de Girona, per a la realització d’estudis que analitzin la repercussió de les actuacions de la Unió Europea en les polítiques públiques locals.

La temàtica dels treballs haurà de centrar-se en algun aspecte de les següents qüestions:

- la repercussió de les actuacions de la Unió Europea en la definició, la implementació i l’avaluació de les polítiques que porten a terme les corporacions i les entitats locals catalanes.

- la visió comparada, també des de la perspectiva de les polítiques i les actuacions que la Unió Europea realitza, de les polítiques locals catalanes amb aquelles que porten a terme els ens territorials locals dels altres estats membres de la Unió.

En ambdós supòsits, si els treballs tracten d’un estudi de cas, aquest s’haurà de referir com a mínim a un ens local de les comarques gironines.

Qualsevol persona de nacionalitat d’un dels estats membres de la UE, dels estats de l’Espai Econòmic Europeu, dels estats candidats a l’adhesió, o d’Andorra, que acreditin la seva residència a Catalunya pot optar a l’ajut, tant a títol individual o bé en equip, que té una dotació bruta de 8.000 euros.

El termini de presentació de candidatures és el 15 de novembre de 2005. La resolució del jurat serà abans del 31 de desembre d’enguany.

Aquesta convocatòria s’emmarca dins el pla d’actuacions en favor de la recerca que desenvolupa el Patronat Català Pro Europa.

Bases del concurs i més informació a:

Patronat Català Pro Europa. Oficina de Girona

Gran Via de Jaume I, 46, 5è 1a. 17001 Girona

Tel.: 972 222 092

pcpe.girona@infoeuropa.org

http://www.infoeuropa.org

2  

Fitxers adjunts

6579.pdf

6579.pdf
PDF | 66

quarta convocatòria

quarta convocatòria
PDF | 66