El conseller de Justícia, Josep M. Vallès; la directora general d’Institucions Penitenciàries del Ministeri de l’Interior, Mercedes Gallizo; el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, i la cap del Departament de Problemes Criminals del Consell d’Europa, Margaret Killerby, han participat avui dissabte, 1 d’abril, a les 13.30 h, en l’acte de cloenda del Congrés Penitenciari Internacional Barcelona 2006, que s’ha celebrat a lHotel Princesa Sofía. En aquest acte s’ha presentat una declaració institucional amb les principals conclusions del Congrés Penitenciari Internacional.

El Congrés Penitenciari Internacional de Barcelona ha estat organitzat pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i per  la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia, juntament amb la Direcció General d’Institucions Penitenciàries del Ministeri de l’Interior, en col•laboració amb el Consell d’Europa.

Més de 1.100 persones, entre ponents i assistents, procedents de 25 països d’arreu del món, han assistit a les sessions del Congrés Penitenciari Internacional, el primer d’aquestes característiques que se celebra a l’Estat espanyol, que s’ha centrat en La funció social de la política penitenciària.

2  

Fitxers adjunts

Declaració instucional del Congrés Penitenciari Internacional Barcelona 2006

Declaració instucional del Congrés Penitenciari Internacional Barcelona 2006
DOC | 40

Declaració institucional del Congrés Penitenciari Internacional Barcelona 2006

Declaració institucional del Congrés Penitenciari Internacional Barcelona 2006
DOC | 40