L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d’edificis i d’urbanització a les promocions de Gaià i Sant Magí-Santa Tecla, al barri de Campclar de Tarragona (Tarragonès) per un import de 430.364 €. A més, Adigsa ha invertit en el darrer any a la ciutat 873.925 €.

A Gaià, es pintaran les façanes de les escales 5, 6, 7, 8, 9 i 10 del c. del Riu Llobregat. Les obres, les durà a terme l’empresa Rehacsa, amb un pressupost de 270.104 €. A Sant Magí-Sant Tecla, es pavimentarà la plaça que hi ha entre els blocs 2 al 8 del c. del Riu Brugent. L’empresa adjudicatària ha estat Ciosa, SL, per 160.260 €.

En total, Adigsa ha assignat 27 obres de rehabilitació d’edificis i urbanització per un import de 10.545.066 euros. Les actuacions es faran a 24 barris de catorze municipis catalans. Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, ha adjudicat les obres amb una baixa mitjana del 13,3%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior en aquest tant per cent. La baixa de les obres assignades el mes de juliol va tenir una mitjana del 13,2%.

A finals d’aquest mes es farà la darrera licitació d’enguany, amb la qual cosa Adigsa haurà adjudicat el 100% de les obres previstes.

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball a persones en risc d’exclusió social, mitjançant el programa Posa’t a punt. En el cas de Gaià, i Sant Magí-Santa Tecla, s’han destinat dos llocs de manobre, un a cada obra.

2  

Imatges

ASant Magí i Santa Tecla es pavimentarà la plaça

ASant Magí i Santa Tecla es pavimentarà la plaça 991

Edifici de Gaià

Edifici de Gaià 915