L’Acord signat per STAJ, CSI-CSIF I UGT estableix el manteniment de les àrees de millora del funcionament de l’Administració de justícia i també introdueix modificacions per tal de poder ampliar els horaris d’atenció al ciutadà.

El Departament de Justícia ha signat aquest matí un acord retributiu amb els sindicats de l’Administració de justícia STAJ, CSI-CSIF I UGT que afecta el conjunt del personal del l’Administració de justícia de la Generalitat de Catalunya.

Amb la signatura d’aquest Acord, tant el Departament de Justícia com les organitzacions sindicals signants, manifesten la voluntat d’impulsar, en el marc de les competències transferides a la Generalitat, un seguit de mesures dins el marc de la implantació del nou model d’oficina previst a la Llei orgànica del poder judicial.

Per tot això, s’estableix un pacte per al manteniment de les àrees de millora objecte dels programes per  incentivar la millora del funcionament de l’Administració de justícia.  L’Acord també té com a objectiu la introducció de les modificacions necessàries per ampliar els horaris d’atenció al ciutadà que accedeixi a aquest servei públic.

D’altra banda, el Departament de Justícia i els sindicats han acordat consolidar com a complement fix i lineal l’import percebut fins ara com a programes de millora de l’Administració de justícia, que passa a ser un complement específic transitori amb efectes d’1 d’abril. A més, s’han establert altres complements addicionals que es faran efectius, uns a partir d’aquest mes d’abril i altres el mes de gener de 2006.

2  

Fitxers adjunts

Text de l'Acord

Text de l'Acord
PDF | 100

Text de l'Acord

Text de l'Acord
PDF | 100