La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpiñà, han signat avui un conveni de col·laboració per concertar 50 places residencials i 30 diürnes de la futura Residència i Centre de dia per a gent gran que s'edificarà en uns terrenys de propietat municipal situats a l'Avinguda de la Generalitat, en el sector de les Basses de Sant Pere.

Quan el centre estigui en funcionament, el conveni estableix que el Departament concertarà les 80 places (50 residencials i 30 diürnes) que s'integraran en la Xarxa Bàsica de Serveis de Responsabilitat Pública. El Departament de Benestar i Família també acreditarà l'entitat adjudicatària de les gestió de l'equipament com a entitat col·laboradora.

L'Ajuntament de Sant Just Desvern, de la seva banda, és el responsable d'impulsar, mitjançant una concessió administrativa, la construcció de la Residència i Centre de dia. El projecte s'adequarà a les condicions generals de model recomanades pel Departament de Benestar i Família.

1  

Imatges

Acte de signatura del conveni

Acte de signatura del conveni 323