La consellera de Benestar i Família i l'alcalde de Molins de Rei han signat avui un conveni de cololaboració per a la construcció i la posada en funcionament d'una residència assistida i centre de dia per a la gent gran. Aquest nou equipament que tindrà una capacitat aproximada de 100 places residencials i 30 places diürnes i s'ubiquirà a la zona de la Granja, a Molins de Rei.
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i l'alcalde de Molins de Rei, Iván Arcas, han signat avui un conveni de col·laboració per a la construcció i la posada en funcionament d'una residència assistida i centre de dia per a la gent gran.

Segons el conveni, aquest nou equipament que tindrà una capacitat aproximada de 100 places residencials i 30 places diürnes. Està previst que s'ubiqui a la zona de la Granja, adjacent al futur Centre d'Atenció Primària de Salut i al Centre d'Educació Infantil i Primària "La Sínia", que s'està edificant. Mitjançant l'acord establert, l'Ajuntament es compromet a cedir el solar i facilitar els permisos de les obres per a la construcció d'aquest equipament.

El Departament de Benestar i Família es compromet a finançar el cost total de construcció i equipament. A més, a partir de la posada en funcionament de la residència i el centre de dia, es compromet a finançar les places residencials i diürnes que s'integrin en la Xarxa Bàsica de Serveis de Responsabilitat Pública. La concreció del nombre definitiu de places depenen del desenvolupament del projecte.

Cogestió del Centre Cívic "Riera Bonet"

En acabar l'acte de signatura del conveni a la seu de l'Ajuntament de Molins de Rei, la consellera i l'alcalde s'han traslladat al Centre Cívic "Riera Bonet", on han explicat que aquest equipament passarà a ser cogestionat pel consistori, d'acord amb la petició realitzada per l'Ajuntament.

Acompanyats pel director general d'Actuacions Comunitàries i Cíviques, Ricard Armengol, i un arquitecte del gabinet tècnic del Departament de Benestar i Família, també han explicat el projecte de climatització redactat, que en breu es licitarà en aquest equipament social.

1  

Imatges

Consellera de Benestar i Família, i alcalde de Molins de Rei

Consellera de Benestar i Família, i alcalde de Molins de Rei 201