PTOP adjudica obres per valor de prop de 20 MEUR a tot Catalunya

query_builder   24 març 2005 16:00

event_note Nota de premsa

PTOP adjudica obres per valor de prop de 20 MEUR a tot Catalunya

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adjudicat, a través de l’empresa pública GISA, diverses obres de millora de carreteres, centres educatius i assistencials. En total, les adjudicacions suposen una inversió de 19,6 MEUR.

El consell d’Administració de GISA ha adjudicat diverses obres a  la xarxa viària de Catalunya per valor de 3,3 MEUR.  Així, s’ha adjudicat la millora d’accessos a Castellbell i el Vilar des de la C-55, una millora d’accessos a la carretera GI-600 entre Tordera i Blanes i l’execució d’un pas inferior de vianants a Sant Martí Sapresa.

Entre les actuacions adjudicades també destaquen les obres en centres educatius, que suposaran una inversió de més de 10 MEUR. En concret, s’han adjudicat les obres d’ampliació del CEIP la Florida de Santa Perpètua de la Mogoda; l’execució de les obres d’ampliació i adequació al CEIP Alba de Corbins (Segrià), l’adequació a l’IES Mare de Deu de la Mercè de Barcelona i l’actuació de reforma i ampliació al CEIP de la Torre de Claramunt.

Pel què fa als centres assistencials, s’han adjudicat les obres de remodelació del Centre d’Atenció Primària de Martorell. Així mateix, el consell ha adjudicat l’execució d’obres del Casal de gent gran de Terrassa-Ca n’Aurell i les obres d’ampliació del Centre Cívic Rogelio Soto  de Sabadell.

En la nota de premsa s’amplia la informació de les obres del DPTOP

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 317

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined