La Generalitat adjudica obres per un valor de 16,5 MEUR a les comarques gironines

query_builder   28 juliol 2005 17:06

event_note Nota de premsa

La Generalitat adjudica obres per un valor de 16,5 MEUR a les comarques gironines

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat, a través de l’empresa pública GISA, diverses obres de millora a la xarxa viària, el transport públic i els centres educatius. En total, les adjudicacions suposen una inversió a les comarques gironines que supera els 16,5 milions d’euros.

Pel que fa a les obres en centres educatius, s’han adjudicat els treballs d’ampliació al CEIP l’Entorn de Porqueres (Pla de l’Estany) i els de construcció de l’IES Fontajau de Girona i dels CEIP Carrilet de Palafrugell (Baix Empordà), Joana d’Empúries, de Castelló d’Empúries, i Girona Sud, de Girona. Aquestes obres suposaran una inversió de 16 MEUR.

D’altra banda, s’han adjudicat les obres de millora a la carretera GI-514, a Cornellà de Terri i d’adequació del camí de ronda des de la platja Es Codolar fins a Es Cars, a Tossa de Mar. L’empresa pública GISA també ha adjudicat les obres per situar un punt bus a Empuriabrava.

Finalment, cal recordar que la setmana passada es van adjudicar els treballs de desdoblament de la C-260 entre Vila-sacra i Castelló d’Empúries per un import de 8,2 MEUR.

En la nota de premsa adjunta s’amplia la informació de les obres del DPTOP

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 130

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined