El servei de trens S1 (Pl. Catalunya Terrassa) de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circula amb normalitat des de les 9,45 hores d’avui dimecres 3 d’agost.

El servei de trens S1 (Pl. Catalunya – Terrassa) de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circula amb normalitat des de les 9,45 hores d’avui dimecres 3 d’agost.

Entre les 4,54 i les 8,30 hores d’aquest matí el servei de trens entre les estacions de Rubí i Les Fonts s’ha mantingut interromput en ambdós sentits, com a conseqüència dels treballs de reparació de la zona afectada per l’esllavissada d’ahir. Durant aquest període s’ha mantingut el servei d’autobús per carretera entre aquestes dues estacions.

Des de les 8,30 hores, el servei de trens en el tram afectat s’ha realitzat per via única, la qual cosa ha produït una certa alteració en el servei fins a les 9,45 hores, quan la circulació ha quedat totalment normalitzada.

Descarrilament per una esllavissada

Poc abans de les 18,00 hores d’ahir dimarts 2 d’agost, una esllavissada de terra causada per la pluja en unes obres alienes a FGC, va provocar el descarrilament d’una unitat procedent de Terrassa, uns metres abans d’arribar a l’estació de Rubí. El descarrilament només va afectar el primer dels quatre cotxes que componen la unitat, i un pal de catenària amb el qual va topar el tren. No es van produir danys personals.

En un primer moment el servei de tren va quedar interromput entre les estacions de Sant Cugat i Les Fonts i posteriorment entre Hospital General i Les Fonts. Durant la interrupció es va posar un servei d’autobús substitutori a disposició dels clients. A partir de les 20,00 hores el servei d’autobús per carretera es va fer entre les estacions de Rubí i Les Fonts.

Els treballs de retirada de la unitat afectada i de reparació de la catenària es van iniciar durant la tarda d’ahir i s’han perllongat durant tota la nit passada.

1  

Fitxers adjunts

Imatge línia Vallès

Imatge línia Vallès
PDF | 69