Atenció al ciutadà

A l’Oficina de Benestar i Família del carrer Pastrana fins avui a les 14  hores d’avui s’han  atès les peticions d’informació de 14 persones i s’han recollit 2 formularis per la declaració de perjudicis. Mentre que al Centre de Boca Nord els serveis de l’ajuntament de Barcelona han atès 50 peticions d’informació.

D’altra banda l dades d’atenció que hi ha tancades són les d’ahir divendres a les 22,30h i són les següents:

A l’Oficina de Benestar i Família de la plaça Pastrana es van atendre 81 persones i es van registrar 4 formularis de reclamacions; Al centre de Boca Nord els Serveis de l’Ajuntament van atendre 120 persones que sol·licitaven informació i 15 més per atenció social.

D’altra banda s’informa què el Casal de la Gent Gran del carrer Tolrà demà diumenge tornarà a acollir una missa, ja que la parròquia de Santa Teresa del barri, que s’ha vist afectada pel desallotjament, va demanar al Departament de Benestar i Família de poder fer servir les instal·lacions, cosa que ja va passar diumenge passat. La parròquia també ha demanat poder utilitzar el Casal alguns dies per a altres activitats com ara la catequesi.

Actuacions d’obra

Mentrestant, aquest matí s’han reprès les tasques de preparació per procedir al l’anul·lació del túnel de maniobres mitjançant el seu reompliment amb  formigó.

Així, s’ha iniciat el gunitat del talús de les terres caigudes al túnel pel despreniment. Aquesta operació de reforç és necessària per posteriorment procedir a la perforació del talús i passar un tub a l’altra banda per tal d’iniciar el formigonat del túnel.

Es preveu que entre avui i demà es pugui iniciar el procés de perforació horitzontal i que dilluns s’iniciï l’abocament de formigó. Un cop s’hagi finalitzat l’etapa de formigonat horitzontal, s’iniciaran les perforacions en superfície per tal de procedir al formigonat en vertical que es farà successivament en uns cinc punts fins que es completi el reompliment del túnel (s’adjunta esquema).

D’altra banda, continuen els treballs de reforç del túnel principal.

Els controls de moviment del terreny al subsòl i en superfície no han detectat cap nou moviment rellevant.

 

1  

Imatges

plànol

plànol 95