Es posen en marxa a partir de demà nous serveis regulars d'autobusos a diversos nuclis de Girona

query_builder   31 gener 2006 11:22

event_note Nota de premsa

Es posen en marxa a partir de demà nous serveis regulars d'autobusos a diversos nuclis de Girona

La Generalitat ha resolt atorgar una subvenció anual màxima de 73.729 euros a les empreses Barcelona Bus, SL, i AMPSA perquè modifiquin el recorregut d’algunes de les seves línies d’autobús i poder prestar així un servei regular a municipis que fins ara no en tenien o bé que el van perdre fa anys. Barcelona Bus, SL, posarà en marxa expedicions regulars entre 11 nuclis del municipi de Vilademuls i Bàscara. De la seva banda, AMPSA connectarà Verges i Girona dos dies a la setmana, i l’Estartit i Flaçà tots els dies feiners.

Verges-Girona i l’Estartit-Flaçà

L’empresa Autocars Martí Pi (AMPSA) modificarà a partir de l’1 de febrer l’itinerari entre l’Estartit i Girona, incorporant noves parades fixes a Ultramort, Parlavà, Rupià, Foixà, Flaçà, Garrigoles, les Olives i Vilopriu.

D’aquesta manera, oferirà una expedició d’anada i una de tornada els dimarts i els dissabtes de tot l’any entre Verges i Girona, així com dues expedicions d’anada i una de tornada entre l’Estartit i Flaçà els feiners de dilluns a divendres.

També aprofitarà per incrementar el servei diari entre l’Estartit i Girona amb quatre noves expedicions de dilluns a dissabte. Aquests canvis es produiran després que ajuntaments com Torroella de Montgrí, Garrigoles, Vilopriu o Gualta sol·licitessin millores en el servei de transport, a més de la voluntat de fer arribar els autobusos regulars a poblacions que encara que no en tenien.

Nou servei Vilademuls-Bàscara

De la seva banda, Barcelona Bus iniciarà el 10 de febrer el servei regular a 11 nuclis del municipi de Vilademuls, que permetrà als seus ciutadans desplaçar-se, dos dies a la setmana (dimarts i divendres), al CAP de Bàscara i al centre d’aquesta població.

Aquests nuclis són Vilafreser, Olives, Sant Esteve de Guialbes, Terradelles, Vilademuls, Galliners, Orfes, Parets de Baix, Vilamarí, Ollers i Vilademí. Així mateix, s’establirà un servei a la demanda per a les poblacions de Vilamarí, Ollers i Vilademí.

En aquest cas, la posada en marxa d’aquest servei regular s’ha aconseguit després que la companyia modifiqués la seva ruta Barcelona-Figueres.

L’Ajuntament de Vilademuls va sol·licitar el juliol de l’any passat l’establiment d’un servei de transport públic entre la seva població i Bàscara.

31 de gener de 2006

1  

Fitxers adjunts

Taules dels horaris dels nous serveis d'autobús

Taules dels horaris dels nous serveis d'autobús
DOC | 62

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined