Jornada familiar per conèixer el Parc Natural de la Serra de Montsant

query_builder   4 novembre 2005 11:17

event_note Nota de premsa

Jornada familiar per conèixer el Parc Natural de la Serra de Montsant

Aquest diumenge, 6 de novembre, al matí finalitza la campanya Descobreix el Parc Natural de Montsant 2005 amb una jornada familiar que se celebrarà a la Morera de Montsant (Priorat).

La campanya per donar a conèixer aquest espai natural s’ha anat desenvolupant de manera continuada des de la primavera. Les activitats van començar el dia 16 d’abril i han pres un ritme de 3 excursions guiades cada mes.

Des de bon començament, es va considerar interessant organitzar una diada familiar que permetés a les famílies amb nens participar també de la campanya amb un conjunt d’activitats adequades al seu nivell.

Les activitats programades diumenge recullen la possibilitat de participar en excursions guiades de baixa dificultat per compartir en família els colors de la tardor. Una oferta d’activitats pedagògiques participatives (tallers de natura, conferències, exposicions, jocs...) permetrà als participants conèixer diversos aspectes que singularitzen la serra de Montsant. Com a final de festa, hi haurà una ballada del gegant excursionista Arnau de Salfores que pertany a la Colla Gegantera de la Morera de Montsant-Scala-dei.

El director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Josep Lluís Pau, clourà la campanya Descobreix el Parc Natural de Montsant 2005 a les 14 hores.

La diada ha estat organitzada pel Parc Natural de la Serra de Montsant del Departament de Medi Ambient i Habitatge, conjuntament amb les tres empreses col•laboradores de la Campanya: CatSud, Pedrenca i Rot Punkt.

1  

Fitxers adjunts

Programa de la Jornada (PDF)

Programa de la Jornada (PDF)
PDF | 406

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined