Enxampen a Boumort un furtiu que caçava amb arc i anava totalment camuflat

query_builder   11 abril 2006 09:59

event_note Nota de premsa

Enxampen a Boumort un furtiu que caçava amb arc i anava totalment camuflat

És el primer cop que el cos d’Agents Rurals intercepta un arquer furtiu a CatalunyaEls agents l’han denunciat per caçar dins d’un espai protegit, en època de veda i sense documentació ni llicència de caça

Guardes de la Reserva de Boumort i membres del cos d’Agents Rurals del Pallars Jussà, en un servei conjunt, van interceptar, el divendres passat, un presumpte furtiu que caçava amb arc i fletxes.

El furtiu anava vestit amb roba de camuflatge i duia, fins i tot, pintades les zones del cos que la roba no li tapava, cosa que va dificultar la tasca dels agents. En veure’s sorprès, es va amagar en una zona boscosa, on va quedar totalment dissimulat entre la massa forestal. Davant la impossibilitat de localitzar-lo, els agents van decidir esperar-lo fora del bosc, espera que es va allargar unes quatre hores. Quan el furtiu va voler escapolir-se per agafar el seu vehicle, els agents el van interceptar i van procedir a registrar-lo. Fruit d’aquest escorcoll se li va decomissar un arc, diverses fletxes de caça, roba de camuflatge, un focus i una bossa per portar material.

El furtiu va resultar ser un veí de Lleida, que va ser denunciat per caçar dins d’un espai protegit, en època de veda i sense la documentació adient ni llicència de caça.

Els agents van comprovar que no havia abatut cap cérvol,  tot i que el tipus de fletxa que duia és l’utilitzat habitualment per a la caça major.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa amb fotografia

Comunicat de premsa amb fotografia
PDF | 200

undefined
undefined
undefined
undefined