Adigsa inverteix 95.948 € a rehabilitar edificis de l'Hospitalet de Llobregat

Les obres es faran a la Florida

query_builder   5 octubre 2005 14:59

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 95.948 € a rehabilitar edificis de l'Hospitalet de Llobregat

Les obres es faran a la Florida

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d’edificis al barri de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) per un import de 95.948 €. L’empresa adjudicatària ha estat Natur System, SL, i les obres consisteixen a arranjar l’aïllament de les façanes del bloc 4. A més, Adigsa ha invertit enguany a la ciutat 557.683 €.

En total, Adigsa ha assignat 27 obres de rehabilitació d’edificis i urbanització per un import de 10.545.066 €. Les actuacions es faran a 24 barris de catorze municipis catalans. Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, ha adjudicat les obres amb una baixa mitjana del 13,3%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior en aquest tant per cent. La baixa de les obres assignades el mes de juliol va tenir una mitjana del 13,2%.

A finals d’aquest mes es farà la darrera licitació d’enguany, amb la qual cosa Adigsa haurà adjudicat el 100% de les obres previstes.

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball a persones en risc d’exclusió social, mitjançant el programa Posa’t a punt. En el cas de l’Hospitalet, s’ha reservat un lloc de manobre.

1  

Imatges

Blocs de la Florida

Blocs de la Florida 300

undefined
undefined
undefined
undefined