L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat 26 obres de rehabilitació d’edificis a un total de 23 barris de catorze municipis catalans per un import de 8.047.044 euros.

Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, ha adjudicat les obres amb una baixa mitjana del 13,02%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior a aquest tant per cent. La baixa de les obres assignades el mes de desembre va tenir una mitjana del 13,5%.

Les obres consisteixen en substitucions de cobertes, reconstrucció d’escales de comunicació, construcció de galeries i terrasses, reparació de murs, sostres i balcons, neteja de cambres sanitàries, aïllament de façanes i impermeabilització de cobertes, substitució de plaques de fibrociment en baranes de balcons i galeries, substitució de muntants d’aigua i, entre d’altres, pintura general de façanes.

Reserva de llocs de treball

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball, mitjançant el programa Posa’t a punt, a persones procedents d’entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l’Administració que treballen per a la inserció social. En la nova adjudicació d’obres s’han reservat 51 llocs de treball: 28 a manobres i 23 a ajudants de paleta.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa amb taules

Comunicat de premsa amb taules
DOC | 74