El director general de Recursos i Règim Penitenciari del Departament de Justícia, Miquel Trepat, i el director de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), Andreu Camps, han signat aquest matí un conveni de cololaboració per fomentar l'activitat física i l'esport en els centres penitenciaris.

A l’acte, que ha tingut lloc al Museu Colet, també han assistit el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, iel secretari general de l’Esport, Manuel Ibern.

L’objectiu d’aquest conveni és establir un marc de col•laboració entre l’INEFC i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya en matèria de formació, recerca i intercanvi d’informació en l’àmbit de l’activitat física i l’esport en els centres penitenciaris de Catalunya.

Els objectius específics del conveni se centren en la col•laboració i l’assessorament en activitats de formació i actualització del coneixement mitjançant cursos i seminaris organitzats per qualsevol de les dues institucions, adreçats als monitors esportius dels centres penitenciaris.

Altres punts de l’acord són l’organització conjunta de cursos especialitzats en aquells temes que puguin ser d’interés mutu per ambdues institucions i la implantació de projectes formatius i educatius en l’àmbit de l’activitat física i l’esport en els centres penitenciaris. 

1  

Fitxers adjunts

Conveni

Conveni
PDF | 25